Skip to main content

Designvloeren

Geschikte vloeren

Betonlookvloer

Kunstvloer

Siergrindvloer

ALPHA Monoart

Kunst, emotie en decoratie. Dat is waar het bij ALPHA Monoartvloeren om draait. Prachtige, kleurrijke vloeren die een interieur maken!

Bij ALPHA Monoartvloeren praten we echt over kunststofvloeren. Bij het leggen van dit vloertype ontstaan processen die met een andersoortige chemie te maken hebben: emotie. Kunst niet als decoratie, maar als inspiratie. Want het gaat in ondernemingen allang niet meer om puur rationele processen. Het management heeft ontdekt dat wij verder komen als wij onze emoties goed gebruiken. Vormgeving en kleuren kunnen in dit proces een essentiële rol spelen. Een decoratieve vloer als een soort achtergrondmuziek? In overleg met onze ontwerpers wordt vooraf een voorstel ingediend. U zult verrast staan wat er mogelijk is met kunststof vloeren. Met kleuren, artistieke designs of abstracte kunst. Misschien aangepast aan uw interieur. Uitvoeren van een corporate design? Wij denken mee, maar blijven met beiden benen op de grond … Kunst niet als doel op zich zelf. Maar mensen helpen zich prettig te voelen in hun omgeving.

ALPHA Transflexvloer

Een kunstwerk op de grond nodig? Check dan de ALPHA Transflexvloer. Prachtige combinaties mogelijk. Laat u verrassen!

Waar het gaat om uitstraling strak, High-Tech of juist om een eigen idee of rariteit, met de ALPHA Transflexvloer zijn de mogelijkheden eindeloos. Strak, glad en slijtvast zijn de eigenschappen van deze vloerafwerking. De vloerafwerking biedt met zijn transparante toplaag o.a. de mogelijkheid om bestaande afbeeldingen terug te laten komen, denk hierbij aan foto’s, posters, vlaggen maar ook teksten en logo’s behoren tot de mogelijkheden. Kortom de ALPHA Transflexvloer is de droom voor iedere ontwerper voor elke toepassing.

Een ander voordeel van een gietvloer is dat hij in veel gevallen over de huidige vloer gegoten kan worden. Dit voorkomt soms onnodig veel sloopwerk. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Betonlook vloer

Betonlook vloeren zijn enkele jaren geleden geïntroduceerd door binnenhuisarchitecten en sindsdien helemaal hot. Men gebruikt dit type vloer met name in kantoren, winkels, maar ook in woningen, appartementen als badkamer, slaapkamer of woonkamer vloer.

Voordelen betonlook
De betonlook vloer van tegenwoordig is en kunststof gietvloer met betonlook in plaats van een echte betonvloer. De voordelen zijn dan ook oneindig. Deze vloeren zijn stootvast, duurzaam, hygiënisch, gemakkelijk in onderhoud, elastisch, naadloos, strak en tijdloos en noem maar op. Vandaar ook het gebruik door zowel bedrijven als particulieren.

Nadeel échte betonvloer
Het nadeel van een echte beton vloeren is dat deze vloer korrelig wordt, ruw is, koud aan de voeten, kan afpoederen en vaak vochtproblemen kent. Hiervan heeft u geen last met een betonlook gietvloer.

ALPHA Betonlookvloer

Betonlook vloeren zijn verkrijgbaar in vele soorten kleuren, maten en combinaties. De Betonlookvloer van Alpha Bouwchemie is een gietbare, goed vloeiende, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde 2 componenten vloerafwerking op basis van epoxy. De afwerking is mat of hoogglans (naar keuze). Aangezien de vloer slechts enkele millimeters dik is en vanwege de unieke product eigenschappen past deze gietvloer op bijna elke denkbare ondervloer.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is niet altijd nodig bij kunststof vloeren. Deze vloeren zijn in de regel namelijk warmer dan authentieke vloeren. Toch liever vloerverwarming? Geen probleem. Alle gietvloeren gaan goed samen met nieuwe en oudere vloerverwarmingssystemen.

 

Alpha Bouwchemie

Vakmanschap

Specialisten met vakkennis

Scherpe prijs

Duurzame vloeren, scherp geprijsd

Verschillende branches

Voor elke branche een geschikte vloer

Breed assortiment

Kwaliteitsvloeren uit eigen productie

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend een offerte krijgen?

Bel ons vandaag nog op 055 7850749 of stuur een mail naar info@alphabouwchemie.nl

Vraag vrijblijvende offerte aan