Skip to main content

Vloeren voor parkeergarages

Geschikte vloeren

Coatingvloer

Gietvloer

Slijtlagen

Scheuroverbruggende parkeersystemen

Parkeerdaken

Grote temperatuurschommelingen, extreme weersinvloeden en optimale duurzaamheid. Dat zijn de aspecten waar we op gelet hebben bij het ontwikkelen van het juiste systeem voor de afwerking van parkeerdaken. Alpha Bouwchemie levert een systeem dat extreem slijtvast, veilig en flexibel is. Zowel bij vrieskou als bij zeer warm weer. Dat systeem heet de ALPHA Parkdeck Flex.

Bovenstaande producten zijn mogelijke vloeren voor parkeerdaken. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor één van deze vloeren, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

ALPHA Parkdeck Semi Flex

Een perfecte vloer voor parkeerdaken is de ALPHA Parkdeck semi flex. Een product op maat met vele mogelijkheden!

De ALPHA Parkdeck semi flex is de oplossing voor parkeerdaken. Ook hierbij hebben we het over een van de paradepaardjes van Alpha Bouwchemie. Door zijn scheuroverbruggend vermogen en enige mate van flexibiliteit, is de ALPHA Parkdeck semi flex een veelvuldig gekozen systeem. Dit vloersysteem kan worden voorzien van diverse afwerklagen zodat het uiterlijk van de vloerafwerking kan variëren en worden afgestemd op de wensen van onze klant. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Geschikt voor

Hellingbanen

Buiten parkeerdaken

Binnen parkeergarage

Damp doorlatende parkeercoating

Scheur overbruggende parkeersystemen

ALPHA Mandurax

De ALPHA Mandurax vloer kennen we onder andere van een hellingbaan. Een goede, duurzame antislip vloer. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Chemische industrie

In verschillende bedrijfsprocessen kan een diversiteit voorkomen aan chemicaliën. Door de toenemende eisen als het gaat om vloeistofdichtheid en milieu, heeft Alpha Bouwchemie een product ontwikkelt dat in bijna alle gevallen volledig bestand is tegen zuren, zouten, vetten en oliën.

Electronica industrie

High Tech, continue processen als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen. Gevoelige apparatuur, precisiewerk. Vervoer met robots en luchtkussens. De vloer dient zo glad mogelijk te zijn. Vuil en stof kunnen funest zijn. Hygiëne, elektrisch geleidend, vloeistofdicht en goed reinigbaar, dat zijn de sleutelwoorden voor de vloer. Alpha Bouwchemie heeft speciaal voor deze toepassing een passende vloerafwerking.

Neem contact op om meer info te krijgen over onze speciale ESD vloeren.

Alpha Bouwchemie

Vakmanschap

Specialisten met vakkennis

Scherpe prijs

Duurzame vloeren, scherp geprijsd

Verschillende branches

Voor elke branche een geschikte vloer

Breed assortiment

Kwaliteitsvloeren uit eigen productie

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend een offerte krijgen?

Bel ons vandaag nog op 055 7850749 of stuur een mail naar info@alphabouwchemie.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan