Skip to main content

Vloeren voor woningen

Geschikte vloeren

Gietvloer

Betonlookvloer

Kunstvloer

Siergrindvloer

De perfecte kunststofvloer voor jouw woning

Het zal je waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat de interieur bladen tegenwoordig vol staan met afbeeldingen met gietvloeren. De laminaatvloeren en tegels worden steeds vaker vervangen voor een moderne gietvloer. Dit is omdat de mogelijkheden ten opzichte van jaren terug eindeloos is. En daarbij komt er ook nog eens een ontzettend gemakkelijk onderhoud kijken.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is niet altijd nodig bij kunststof vloeren. Deze vloeren zijn in de regel namelijk warmer dan authentieke vloeren. Toch zien we dat steeds meer woningen standaard worden ingericht met vloerverwarming. Voor onze gietvloeren is dat geen probleem. Alle gietvloeren gaan goed samen met nieuwe en oudere vloerverwarmingssystemen.

Gietvloer over huidige vloer heen

Een ander voordeel van een gietvloer is dat hij in veel gevallen over de huidige vloer gegoten kan worden. Dit voorkomt soms onnodig veel sloopwerk. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Betonlook vloeren, een gietvloer met de uitstraling van beton

Betonlook vloeren zijn enkele jaren geleden geïntroduceerd door binnenhuisarchitecten en sindsdien helemaal hot. Een prachtige vloer voor in woningen of appartementen als badkamer, slaapkamer of woonkamer vloer.

Voordelen betonlook

De betonlook vloer van tegenwoordig is en kunststof gietvloer met betonlook in plaats van een echte betonvloer. De voordelen zijn dan ook oneindig. Deze vloeren zijn stootvast, duurzaam, hygienisch, gemakkelijk in onderhoud, elastisch, naadloos, strak en tijdloos en noem maar op.

Nadeel echte betonvloer

Het nadeel van echte beton vloeren is dat deze vloer korrelig wordt, ruw is, koud aan de voeten, kan afpoederen en vaak vochtproblemen kent. Met onze betonlook gietvloeren heeft u daar geen last van.

Een ander voordeel van een gietvloer is dat hij in veel gevallen over de huidige vloer gegoten kan worden. Dit voorkomt soms onnodig veel sloopwerk. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

De opties zijn eindeloos

Of het nou gaat om een gietvloer, betonlookvloer, kunstvloer of siergrindvloer, elke vloer kent vele opties qua maten, afwerking, ondervloer en kleuren. Heb je interesse in een kunststofvloer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

Alpha Bouwchemie

Vakmanschap

Specialisten met vakkennis

Scherpe prijs

Duurzame vloeren, scherp geprijsd

Verschillende branches

Voor elke branche een geschikte vloer

Breed assortiment

Kwaliteitsvloeren uit eigen productie

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend een offerte krijgen?

Bel ons vandaag nog op 055 7850749 of stuur een mail naar info@alphabouwchemie.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan