Skip to main content

Vloeren voor showrooms

Geschikte vloeren

Coatingvloer

Gietvloer

Betonlookvloer

Kunstvloer

Siergrindvloer

Showroom

U zoekt een duurzame, slijtvaste en liefst antislip vloer voor uw showroom die ook nog mooi past bij het interieur? Probeer dan eens een kunststofvloer. Kunststofvloeren zijn ideaal voor winkels en showrooms – kortom ruimtes – waar veel activiteiten en verkeer is. Deze vloeren zijn namelijk makkelijk in onderhoud, goed schoon te houden en zijn in vele kleuren, maten en soorten verkrijgbaar.

Hierboven ziet u de verschillende vloer producten van Alpha Bouwchemie die passen bij winkels en showrooms. Wat dacht u van een prachtige siergrindvloer of juist een mooie betonlook vloer helemaal in lijn met uw industriële uitstraling van de ruimte. De mogelijkheden zijn oneindig. Vraag onze vloerspecialist naar de variaties.

Geschikt voor

Musea

Autoshowrooms

Expositie Showroom

ALPHA Siergrind

ALPHA Siergrindvloeren zijn decoratief en uiterst functioneel. Mooi, makkelijk en duurzaam. Dat wilt u toch ook in uw winkel, showroom of kantoor!

Dit ALPHA vloertype is uiterst geschikt voor kantoorruimtes en showrooms waar kleur en licht een grote rol spelen. De vloer is geschikt bij matig tot veelvuldig loopverkeer. De kleur van de vloer kan volledig aan het interieur worden aangepast. Het is een vloertype dat graag door architecten wordt toegepast. ALPHA Siergrindvloeren hebben een open structuur. Het materiaal kan fijn en grofkorrelig gelegd worden. Door in gangpaden contrasterende kleurenbanen tegen elkaar te leggen, ontstaat een zeer decoratief effect.

ALPHA Transflex vloer

Graag een foto, poster, vlag, tekst of logo in de vloer? Dan is de Transflex vloer van Alpha Bouwchemie de oplossing! Alle voordelen van een echte kunststofvloer met de decoratieve mogelijkheden van een designvloer. Een vloer waar menig architect en/of ontwerper op slag voor valt! Geschikt voor creatieve omgevingen.

Monoart vloer

Nog een stap verder dan de Transflex vloer? Dan is er de Monoart vloer van Alpha Bouwchemie. Deze kunstofvloer is geschikt voor ondernemingen die verder gaan dan rationele processen. Dit is een kunststofvloer waarbij emotie en inspiratie centraal staan. Een artistieke impressie in overeenstemming met het interieur, de omgeving en de emotie die de onderneming wil uitstralen!

Alpha Bouwchemie

Vakmanschap

Specialisten met vakkennis

Scherpe prijs

Duurzame vloeren, scherp geprijsd

Verschillende branches

Voor elke branche een geschikte vloer

Breed assortiment

Kwaliteitsvloeren uit eigen productie

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend een offerte krijgen?

Bel ons vandaag nog op 055 7850749 of stuur een mail naar info@alphabouwchemie.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan