Skip to main content

Vloeren voor kantoren

Geschikte vloeren

Coatingvloer

Gietvloer

Betonlookvloer

Kunstvloer

Siergrindvloer

Kantoren

Vloer afwerkingen in kantoorgebouwen zijn op zijn zachts gezegd veeleisend. Niet alleen aan de inrichting van een kantoor worden veel eisen gesteld. Nee, ook de vloeren moeten voldoen aan de specifieke wensen qua interieur en uiterlijk, waarbij geen afbreuk wordt gedaan aan zaken als duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast spelen issues als slijtvastheid en onderhoud een zeer belangrijke rol bij de keuze van een vloer. Zo blijkt wel dat het zoeken is naar de juiste oplossing voor het juiste kantoor. En dat kan bij ieder bedrijf weer verschillen.

Alpha Bouwchemie levert systemen met oneindig veel mogelijkheden in kleuren, vormen, design en routing. Mechanisch sterk, met een naadloze overgang in een wandafwerking. Desgewenst kan vrij eenvoudig een bepaald thema in de vloerafwerking worden uitgebeeld.

Kunststofvloeren voor kantoren

Kunststofvloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en zeer handig in gebouwen met intensief gebruik. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je ze veel ziet in o.a. winkels, kantoren, bedrijfspanden (bedrijfsvloeren) maar ook in supermarkten, bouwmarkten, vliegvelden en ziekehuizen liggen kunststof vloeren. Het heeft een moderne, trendy uitstraling, is gemakkelijk schoon te houden, loopt comfortabel en is op maat verkrijgbaar. Consumenten bepalen dus zelf kleur, kwaliteit, afwerking, maat en soort. En dat is tegenwoordig wat mensen graag willen. Maar bovenal … het is betaalbaar!

Alpha Bouwchemie

Vakmanschap

Specialisten met vakkennis

Scherpe prijs

Duurzame vloeren, scherp geprijsd

Verschillende branches

Voor elke branche een geschikte vloer

Breed assortiment

Kwaliteitsvloeren uit eigen productie

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend een offerte krijgen?

Bel ons vandaag nog op 055 7850749 of stuur een mail naar info@alphabouwchemie.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan