Skip to main content

Vloeren voor de industrie

Geschikte vloeren

Coatingvloer

Gietvloer

Troffelvloer

ESD vloer

Productie vloer

De vloeren binnen de zware industrie en metaal, dienen te voldoen aan misschien wel de meest zware eisen. De kunststof vloerafwerking dient bestand te zijn tegen vaak hoge mechanische belasting en dus een hoge gebruiksintensiteit. Er is veel te incasseren en ook aan vloeistofdichtheid moet worden gedacht.

Alpha Bouwchemie heeft speciaal voor deze industrie een aantal producten ontwikkeld die aan deze eisen voldoen. En omdat processen veranderen en de technologieën elkaar opvolgen, zijn wij in staat daar een adequate oplossing voor te bieden. Wij blijven hierin meedenken en ontwikkelen naar de wensen van onze klant. Dit betekent dat wij naast de vaste producten, wij ook goed in staat zijn om op maat te ontwikkelen.

Grafische industrie

Er wordt vaak 24 uur per dag gewerkt, deadlines zijn aan de orde van de dag. Gemakkelijk in het onderhoud, praktisch en vloeistofdicht zijn daarom sleutelwoorden voor de vloer binnen de grafische industrie. Een coatingvloer en een troffelvloer uiterst geschikte vloeren voor de grafische industrie.

Geschikt voor

(Petro)chemische Industrie

Electronica en Hightech

Zware industrie

Metaalindustrie

Grafische industrie

Auto industrie

Media industrie

Farmaceutische industrie

De eisen ten aanzien van de ruimte welke dienst doet als laboratorium of cleanroom zijn hoog. De chemische en mechanische belastingen zijn weliswaar niet altijd erg groot, maar de ruimte moet bijvoorbeeld niet te besmettelijk zijn voor vuil. Daarnaast spelen de slijtvastheid, veiligheid en ook reinigbaarheid een belangrijke rol. In een aantal gevallen dient de vloer zelfs volledig antistatisch en volledig elektrisch geleidend te zijn (ESD vloer).

Chemische industrie

In verschillende bedrijfsprocessen kan een diversiteit voorkomen aan chemicaliën. Door de toenemende eisen als het gaat om vloeistofdichtheid en milieu, heeft Alpha Bouwchemie een product ontwikkelt dat in bijna alle gevallen volledig bestand is tegen zuren, zouten, vetten en oliën.

Electronica industrie

High Tech, continue processen als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen. Gevoelige apparatuur, precisiewerk. Vervoer met robots en luchtkussens. De vloer dient zo glad mogelijk te zijn. Vuil en stof kunnen funest zijn. Hygiëne, elektrisch geleidend, vloeistofdicht en goed reinigbaar, dat zijn de sleutelwoorden voor de vloer. Alpha Bouwchemie heeft speciaal voor deze toepassing een passende vloerafwerking.

Neem contact op om meer info te krijgen over onze speciale ESD vloeren.

Oliebestendige vloer

Zeker in de industriele omgeving is het prettig als een vloer bestendig is tegen een aantal zaken. Veelal wordt dit door de overheid voorgeschreven. In de meeste gevallen zijn het de bedrijven zelf die graag de kwaliteit van het productieproces garanderen en daardoor de zaken goed op orde willen hebben. Er zijn nogal wat verschillende afwerkingen die een vloer kan hebben. Eén daarvan is een oliebestendige vloer. Deze eigenschap wordt vaak in één zucht genoemd met vloeistofdicht.

Waarom dit vloertype
Zoals al omschreven bij vloeistofdichte vloeren, worden steeds vaker overheidsmaatregelen gesteld aan de kwaliteit van vloeren. Op basis van de milieu wetgeving krijgen steeds meer bedrijven te maken met deze standaarden.

Alpha Bouwchemie

Vakmanschap

Specialisten met vakkennis

Scherpe prijs

Duurzame vloeren, scherp geprijsd

Verschillende branches

Voor elke branche een geschikte vloer

Breed assortiment

Kwaliteitsvloeren uit eigen productie

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vrijblijvend een offerte krijgen?

Bel ons vandaag nog op 055 7850749 of stuur een mail naar info@alphabouwchemie.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan